Nynäskalaset 2017

Varmt välkommen att söka ackreditering till Nynäskalaset 2017. Intresset är större i år och vi hoppas att ni ansöker i tid. Vi behöver er ansökan senast 31 juli 2017. Observera, om ni är flera från samma bolag/media så måste var och en skicka in sin ansökan.
REGLER FÖR FOTOGRAFERING, FILM- OCH LJUDINSPELNINGAR PÅ NYNÄSKALASET

Vi är glada över att du är intresserad av att bevaka NYNÄSKALASET 2017. Intresset är väldigt stort kring vår skärgårdsfestival och vi har ett antal regler som behöver följas för att era arbetsförhållanden ska bli så bra som möjligt och för att artisternas rättigheter ska tillvaratas. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss på press@kalasproduktion.se.

FOTO

På Nynäskalaset får alla ackrediterade fotografer ett armband som gäller som fotopass på festivalområdet och som entré till pressområdet. Det råder begränsat utrymme i scendiket.

Generellt är fotografering endast tillåten under de tre första låtarna av varje konsert, och utan blixt. Vissa specifika konserter har särskilda regler och begränsningar för fotografering. I dessa fall informerar vi om detta i så god tid som möjligt. I vissa fall gör artistens management ett urval där vissa fotografer får tillåtelse att fota efter att de signerat artistens egna fotoregler.

FILM

Om du har för avsikt att filma på festivalen behöver du ett filmpass, utöver ditt pressarmband. Detta fås i pressincheckningen. Du kommer då få skriva på ett avtal där du bekräftar att du tagit del av och kommer följa de regler som råder för filmning på Nynäskalaset.

Du får filma på festivalområdet i syfte att dokumentera atmosfären och festivalen. Däremot får inga uppträdanden dokumenteras utan avtal från artistens management. Vänligen meddela pressteamet om du har fått godkännande av management att filma en konsert så att du får tillträde till fotodiket/scenen. Utan pressteamets vetskap har du ej tillåtelse att filma konserter, oavsett vad du kommit överens med management om.

LJUD

Om du har för avsikt att spela in ljud på festivalen behöver du ett ljudpass, utöver ditt pressarmband. Detta fås i pressincheckningen. Du kommer då få skriva på ett avtal där du bekräftar att du tagit del av och kommer följa de regler som råder för ljudinspelning på Nynäskalaset.

Du får ta upp ljud på festivalområdet i syfte att dokumentera atmosfären och festivalen. Däremot får inga uppträdanden dokumenteras utan avtal från artistens management. Vänligen meddela pressteamet om du har fått godkännande av management att spela in ljud från en konsert. Utan pressteamets vetskap har du ej tillåtelse att filma konserter, oavsett vad du kommit överens med management om.

  Choose Skin